Ámen Gyülekezet (Miskolc)
Menü
 
Nagy Kérdések

 
Hitvallás

 
Mai üzenet

 

 
Kérdezz-Felelek!

Előbb regisztrálj majd

kattints a menüben

a Fórum linkre,

és kérdezz,

vagy dobj fel egy új témát!

 
Ámen Gyülekezet 0712

 
Alapítványunk

 
Ruha és bútorgyüjtés Miskolcon

 
Kiemelt Missziós Partnereink

Baptista Szeretetszolgálat

Kelet-Európa Misszió

 
Hasznos linkek

Gyülekezetek Miskolcon:

Belvárosi Baptista Gyülekezet

Miskolci Keresztény Gyülekezet

Miskolci Keresztyén Testvér Gyülekezet

Nyitott Ajtó Baptista Gyülekezet

Olajfák Gyülekezet

Pünkösdi Gyülekezet

Újszövetség Gyülekezet

 

Gyülekezetek Magyarországon

Pestlőrinci Agapé Gyülekezet

Budapesti Autonóm Gyülekezet 

Budapesti Golgota Gyülekezet

Budapesti Hit Gyülekezete

Szeretet Közösség

 

Teológiai Főiskola Miskolcon

Logos-Hungary

 

Bibliák:

Biblia

  

Keresztény könyvesboltok:

CLC könyvesbolt

   

Dalok:


Keresztény dalszövegek 

 

Rádiók:

Golgota Rádió

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Emma

Csoda-hírek – 2010.04.18.

Megjelent a Palánta Sorsfordító Alapítvány hírlevelében

Bemerítkezésem után azt álmodtam, hogy a húgom kisbabának adott életet. Láttam őket egy hálószobában, de nagyon rémisztő volt az egész, mert jéghideg szél fújt mindenütt az egész lakásban, olyan volt, mint a halál szele.

Hazamentem elmeséltem a szüleimnek, de mindenki kinevetett, mert a tesómnak azt mondták sosem lehet gyereke, a párjával Péterrel is közölték, hogy nem lehet apuka olyan szívgyógyszereket szed. Ráadásul még hormonokkal is kezelték akkor a húgom, tehát teljesen ki volt zárva, hogy beteljesül az álom, amit bemerítkezésem után láttam. 3 hét múlva telefonon  mesélte, hogy terhes. Sokáig sírtam, mert az álom miatt féltettem a tesóm és a babát is, de végül kiimádkoztam magamból az aggodalmat, és 9 hónapon keresztül imádkoztam értük. Teljesen rendben volt a terhesség időszaka, a szülés is komplikáció mentesen zajlott le.

2 hetes volt a kisbaba, mikor majdnem megfulladt, és mentővel vitték a kórházba. Onnantól kezdve szinte folyamatosan kórházban volt valamilyen betegség miatt. Reflux, vesebetegség, légzészavar stb. Ilyenkor több hétig kórházban volt, infúziós kezelést kapott, sokszor 40 fokos lázzal, több napos hányással küszködött. Hazavitték pár napra, aztán mindig rosszul lett, és vissza kellett vinni. Sajnos, már menetrendszerűen történtek ezek, amik a családomat lelkileg, mentálisan, fizikailag és anyagilag is nagyon megviselték.

Szilveszter éjszaka annyira rossz állapotba került, ami felülmúlta az addig történteket, és januárban azt hittük elveszítjük őt. Az orvosok nem tudták megszüntetni a hányást, és kiderült, hogy a kislány autoimmun betegségben szenved. Elmagyarázták, hogy ez gyógyíthatatlan és csak szinten tudják tartani, de Emma esetében nem tudták az orvosok, milyen gyógymódot kellene alkalmazni.

A kisbabát elvitték Nyíregyházára, Debrecenbe, konzultáltak több budapesti kórházzal is, de teljes volt a tanácstalanság. Nem mertek vele foglalkozni, és ahogy ők fogalmaztak „túl sokba van egy ilyen gyerek vizsgálata és kezelése is”. Kicsit furcsán hangzik, de mikor életveszélyben volt, akkor volt a legnagyobb hitem. A betegsége alatt folyamatosan imáztam érte, a családom egyre kevésbé hitt, de tudtam, hogy ahol az orvostudománynak vége, ott kezdődik Isten. Imádkoztam és böjtöltem. Isten vezetésének engedve imát kértem a Mahanaim gyülekezetben. Éreztem akkor este az imádság után, hogy vége a harcunknak, mert Isten véglegesen meggyógyította Emmát, és teljes szabad már ő.

Este felhívtam anyukám, elmeséltem neki, hogy kértem imát, hit által átvettem a 16 hónapos kisbaba gyógyulását, és ő már egészséges. Nem hitt nekem. Aztán teltek a hetek, a kisbaba teljesen tünetmentes volt a családom legnagyobb meglepetésére. Bevitték a miskolci kórházba, ahol különböző vizsgálatokat végeztek el. Kértem Istent, tudván, hogy Emma már szabad és egészséges, legyen minden lelet negatív és a családom adja a dicsőséget az Úrnak.

Így lett. A vér-tüdő-reflux-autoimmun stb. vizsgálat negatív eredményeket hozott az orvosok legnagyobb meglepetésére. A húgom telefonon csodálkozva annyit mondott, hogy nem tudja mit csináltunk a gyülekezetben, de Emma teljesen jól van és gyógyultnak nyilvánították. A szívem mélyén éreztem, hogy ő is tisztában van vele, Isten végezte el a munkát. Anyukám is hívott és ő is beszámolt a jó eredményekről. Azt mondta” minden negatív, Emmát meggyógyította Isten”. Nagyon boldog vagyok. Hiszem, hogy Isten felhasználja ezeket a borzalmas hónapokat arra, hogy közelebb vonja nem hívő családtagjaimat magához. Anyukám, aki nem szereti a húgom párját, januárban megígérte, hogy nem fog utálatos lenni Péterrel, nem illeti egy rossz szóval sem, csak Isten tegyen csodát

Igen, akik szeretik az Urat, azoknak minden javukra válik. Dicsőség az Úrnak a mi legfőbb gyógyítónknak és szabadítónknak.

 Zs.Kata beszámolója

 

(2010.04.26.) Kata válaszolt azoknak, akik írtak a kicsi Emma gyógyulása kapcsán:

 

"A hit pedig a remélt dolgokban való bizalom, és a nem látható dolgok létéről való meggyőződés" Zsidókhoz írt levél 11:1

".... hited meggyógyított..." Lukács 8:48

 

Kedves Szentek!

 

Szeretném megköszöni leveleiteket, melyeket elküldtetek nekem a bizonyságtételem után. Köszönöm, hogy velem együtt örültetek a győzelmünknek. Ne haragudjatok, hogy nem egyenként válaszolok az üzeneteitekre, mert most ezt idő hiányában nem tudom megtenni.

Tavaly egy nagyon kedves hívő testvérnő azt mondta nekem, hogy kétféleképpen élhetem az élhetem. Vagy Isten törvényszerűsége szerint, vagy a világ törvényszerűsége szerint. A világ törvényszerűsége szerint van betegség, magány, munkanélküliség, válás stb. Isten törvényszerűsége pedig az, hogy kettéválasztotta a Vörös-tengert, Ábrahámnak és Sárának éltes korában gyermeket adott, Jerikó kőfalai hit által 7 nap után leomlottak, a kis Dávid legyőzte Góliátot.

Én dönthetek, melyik szerint szeretnék élni. Az utóbbit választottam, mikor hitben kiléptem és több dologgal kapcsolatban imádkoztam az Úrhoz. Az egyik eredménye Emma csodálatos gyógyulása.

"Semmiért se aggódjatok, .... mindent, amire szükségetek van, kérjétek imádságban Istentől... mindig hálát adva... és Isten békessége ... meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat.

"Hit nélkül pedig senki sem lehet kedves Isten előtt, mert aki Istent keresi, annak hinnie kell, hogy ő megjutalmazza azokat, akik őt keresik." A hit egy hatalmas szellemi erő, amire Isten válaszol. A hitünk sokszor megpróbáltatik, de ahhoz kell horgonyoznunk magunkat, amit az Úr mond, és nem szabad ide-oda sodródnunk, amikor a körülményeink változni kezdenek.

Lehet, hogy úgy érezitek, hogy a körülmények bekorlátoznak, de Isten velünk van, meg fog védeni és győzelemre vezet minket. A problémáink a bizonyságtételeink lesznek.

 

Áldás

Kata

 
Istentisztelet

Mindenki
Istentisztelete
Vasárnap
16-18-ig.

Teleki Tehetséggondozó Szakkollégium

Miskolc,
Selyemrét u. 1.

 
Gyakori kérdések

 
Elérhetőség

Email:
amenmiskolc@gmail.hu

 
Nagy Kérdések

 
Mai Ige

 
Hitéleti és Információs Hírlevelünk

Arhívum >>

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Ifjúsági Magazin

 
Közéleti hetilap

 
Evangéliumi Gyermekműsorok

 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend